Anthony Fokkerweg afgesloten vanaf maandag 13 mei

Nieuws - 01 mei 2024 - Student News

Let op: afsluiting verkeer op de Anthony Fokkerweg

Wat

De Anthony Fokkerweg wordt afgesloten voor verkeer vanuit de kant van de Watermanweg.

Waar
Ter hoogte van Logistiek & Milieu (L&M), Anthony Fokkerweg 5. Aannemer BAM is begonnen met het werk rondom L&M, waarvoor een werkgebied is afgezet. Er moet ook een deel van de het werk op/onder de Anthony Fokkerweg uitgevoerd, waarvoor een afzetting noodzakelijk is.

Wanneer
Vanaf maandag 13 mei wordt de Anthony Fokkerweg ter hoogte van L&M afgesloten voor verkeer vanuit de kant van de Watermanweg. De afzetting duurt tot en met maandag 17 juni.

Impact

De afzetting betekent bijvoorbeeld dat automobilisten richting het parkeerterrein naast de Fellowship via het parkeerterrein L&R moeten rijden en dat fietsers vanaf de Mekelweg twee keer over moeten steken om één afslag later te pakken via het Kluyverpark. Verkeersregelaars zorgen voor een veilige situatie op locatie. De parkeerplaats voor mindervaliden ter hoogte van L&M is gedurende de werkzaamheden niet beschikbaar.

De werkzaamheden in het gebied zijn nodig, omdat een deel van de kabels en leidingen nu onder het terrein van L&M doorlopen. Vanwege de nieuwbouw Physics worden deze kabels en leidingen nu naar het omliggende terrein verplaatst. Zo liggen ze straks niet in de weg als de nieuwbouw van start gaat.

Contact
Voor vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen via Housing-TNW@Tudelft.nl