Registratie periode voor minors

Nieuws - 27 maart 2024 - Student News

Tweedejaars studenten: kies een minor

Volg je in studiejaar 2024-2025 een minor in het eerste semester van je derde bachelorjaar? Met een minorprogramma krijg je de kans om je te specialiseren in je eigen vakgebied of je academische kennis te verbreden. Je minorprogramma kan thematisch (een programma van modules waarmee je je op een specifiek thema kunt verbreden of verdiepen) of individueel samengesteld zijn. Dankzij onze samenwerking met de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam kun je ook kiezen voor een thematische minor aan een van deze partneruniversiteiten, of een gezamenlijke minor.

Hoe vind je een minor?
Vind het volledige minoraanbod op www.eduxchange.nl. Voordat je je kunt inschrijven voor een minor heb je een eduID nodig, die je eenvoudig kunt aanmaken via www.eduID.nl. Op de website tudelft.nl/minor vind je nuttige informatie om je te helpen bij het kiezen van een minor die aansluit bij jouw wensen en interesse.

Inschrijving en toelatingsprocedure voor de thematische minoren 2024-2025
De inschrijfperiodes voor de minor vinden plaats in verschillende rondes: een inschrijfperiode voor alleen de selectieminoren* en een inschrijfperiode voor niet-selectieminoren.
*eenmaal geselecteerd en geplaatst binnen een selectieminor kun je je niet meer uitschrijven.

Let op: alle beperkingen en aanvullende informatie over de gehele inschrijving en plaatsing voor alle minoren vind je op tudelft.nl/minor. Bekijk ook het overzicht van de inschrijfperiodes.