Inschrijving voor niet-selectieve minors start op 15 mei

Nieuws - 18 april 2024 - Student News

Schrijf je in voor een minorprogramma

Volg je in studiejaar 2024-2025 een minor in het eerste semester van je derde bachelorjaar? Met een minorprogramma krijg je de kans om je te specialiseren in je eigen vakgebied of je academische kennis te verbreden. Je minorprogramma kan thematisch (een programma van modules waarmee je je op een specifiek thema kunt verbreden of verdiepen) of individueel samengesteld zijn. Dankzij onze samenwerking met de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam kun je ook kiezen voor een thematische minor aan een van deze partneruniversiteiten, of een joint minor.

Hoe vind je een minor?
Vind het volledige minoraanbod op www.eduxchange.nl. Voordat je je kunt inschrijven voor een minor heb je een eduID nodig, die je eenvoudig kunt aanmaken via www.eduID.nl.

Op de website tudelft.nl/minor vind je nuttige informatie om je te helpen bij het kiezen van een minor die aansluit bij jouw wensen en interesse. We raden je aan om van tevoren de toelatingsmatrix te bekijken om te zien tot welke minors je toelaatbaar bent, afhankelijk van je bacheloropleiding.

Inschrijving en toelatingsprocedure
Voor niet-selectie minoren geldt directe inschrijving (geen loting) en toelating op basis van je huidige opleiding. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het kan dus voorkomen dat de minor van jouw voorkeur vol zit. Voor Leidse, Delftse en Rotterdamse thematische niet-selectie minors, inclusief joint-minors, kun je je aanmelden op 15 mei om 13.00 uur.

Als je eenmaal geselecteerd en geplaatst bent op een selectieminor kun je je niet meer uitschrijven. Op tudelft.nl/minor vind je alle beperkingen en aanvullende informatie over de gehele inschrijving en plaatsing voor alle minoren. Bekijk het overzicht van de inschrijfperiodes.