4TU.ResearchData publiceert “Highlights 2023”

Nieuws - 04 juni 2024

Het 4TU.ResearchData-team presenteert hun nieuwste publicatie “Highlights 2023”. De “Highlights” zijn een verzameling van de belangrijkste successen van 4TU.ResearchData in het afgelopen jaar. Het “Highlights” document vermeldt: 

  • Het afscheid van directeur Marta Teperek en de verwelkoming van de nieuwe directeur Daniel Bangert. 
  • Het repositoriesysteem dat gemigreerd werd naar de gratis en open-source software Djehuty, wat een nieuwe fase in de Open Science-strategie markeert. 
  • De 4TU.ResearchData-community ontmoette elkaar tijdens de Roadshows en Community Day om informatie te delen en feedback van hun leden te verzamelen. 
  • De viering van het éénjarig bestaan van TDCC-NES. 
  • 4TU.ResearchData werkt samen met Open Science NL om bij te dragen aan de overgang naar open science in Nederland. 

Het 4TU.ResearchData-team kijkt uit naar nog meer successen en succesvolle samenwerkingen in de nabije toekomst. Blijf op de hoogte via hun kanalen en abonneer je ook op de 4TU.ResearchData-nieuwsbrief

Bekijk de volledige publicatie op: https://community.data.4tu.nl/2024/05/29/4tu-researchdata-highlights-2023/ of bekijk de eenvoudige pdf-versie van de publicatie. 

 

4TU.ResearchData wordt geleid door het 4TU.ResearchData Consortium, dat bestaat uit de Technische Universiteit Delft, Technische Universiteit Eindhoven,Universiteit Twente en Wageningen University & Research