Inloopspreekuur sociale veiligheid
Vanaf januari ’25 is er tweewekelijks een inloopspreekuur sociale veiligheid bij het CVB. Tijdens het spreekuur kunnen studenten, PhD-studenten en medewerkers laagdrempelig in gesprek met bestuursvoorzitter Tim van der Hagen over sociale veiligheid. Iedereen met vragen en zorgen is welkom. Het spreekuur is onderdeel van een breder initiatief om het werk- en studieklimaat veiliger te maken. Iedereen die de behoefte voelt om iets te delen, of aan te kaarten, moet dat kunnen doen. Ook bij het bestuur. En altijd op een manier die voor henzelf het veiligst voelt. Het spreekuur is daarmee een toevoeging op reeds bestaande procedures. Zo kun je ook altijd terecht bij je (lijn)verantwoordelijke of decaan, de studentpsycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werk, een vertrouwenspersoon of de ombudspersoon. Voor het veilig delen van je verhaal en erkenning kun je terecht bij Share & Care. En voor het voeren van een dialoog met elkaar biedt Mindlab daarin begeleiding. Wil je iets anders kwijt, of heb je vragen? Mail dan naar ideas@tudelft.nl. Alle mails worden in vertrouwelijkheid behandeld.
Data inloopspreekuur: om de week op dinsdag
- 7 januari 08.15 - 09.15 uur
- 21 januari 08.15 - 09.15 uur
- 4 februari 08.15 - 09.15 uur
- 18 februari 08.15 - 09.15 uur
- 4 maart 08.15 - 09.15 uur (ander CvB-lid i.v.m. afwezigheid Tim)
- 18 maart 08.15 - 09.15 uur
- 1 april 08.15 - 09.15 uur
- 15 april 08.15 - 09.15 uur
FAQ
-
Voor iedereen die werkzaam is op, of studeert aan de TU Delft.
-
De gesprekken zijn in principe persoonlijk, één op één.
Wil je liever samen met een collega of medestudent gebruikmaken van dit spreekuur? Dan kan dat natuurlijk ook. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk. -
Waar is het?
De inloopspreekuren vinden plaats in gebouw 34a - Cornelis Drebbelweg.
In een vergaderzaal van het CvB (een besloten vergaderruimte), een beetje achteraf, zodat je niet bang hoeft te zijn dat mensen je naar binnen zien lopen, mocht je dat niet prettig vinden. -
Nee. De gesprekken zijn vertrouwelijk en worden niet vastgelegd.
Wanneer je dat zelf wenst, kun je uiteraard wel worden geholpen met een doorverwijzing, bijvoorbeeld naar de studentpsycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werk, een vertrouwenspersoon, de ombudspersoon, of anderszins. -
Ben je niet in de gelegenheid om gebruik te maken van de geplande inloopspreekuren, maar wil je wel in gesprek met Tim. Stuur dan een mail naar secretariaat-rmvc-cvb@tudelft.nl.
-
Daar wordt op dit moment (nog) niet in voorzien. Mocht blijken dat hier veel behoefte aan is, dan zal daarnaar gekeken worden.
-
Heb je vragen, of zorgen, ben je op zoek naar advies, of wil je iets melden met betrekking tot sociale veiligheid? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt hiervoor terecht bij je (lijn)verantwoordelijke of decaan, de studentpsycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werk, een vertrouwenspersoon of de ombudspersoon. Voor het veilig delen van je verhaal en erkenning kun je terecht bij Share & Care. En voor het voeren van een dialoog met elkaar biedt Mindlab daarin begeleiding. Wil je iets anders kwijt, of heb je vragen? Mail dan naar ideas@tudelft.nl. Alle mails worden in vertrouwelijkheid behandeld.
-
Het spreekuur is onderdeel van een breder initiatief om het werk- en studieklimaat veiliger te maken. Daarvoor is een projectteam Sociale Veiligheid ingesteld.