IO-publicatie hoogtepunten (Week 12 2024)
Nieuws
-
20 maart 2024
-
Communication
IO-onderzoekers hebben hard gewerkt aan de publicatie van hun onderzoek. Tot de hoogtepunten van deze week behoort een nieuw gepubliceerd boek van assistent-professor Shahrokh Nikou getiteld "Global Business Services in the Era of Digital Transformation". Kijk hieronder voor alle publicatiehoogtepunten van deze week.
- “Adding some zest to product development articles: How food technology findings can spark designers’ interest” (International Journal of Food Design) – Rick Schifferstein
- “How to include the sociocultural context in food design: Insights, tools and strategies” (International Journal of Food Design) – Annemiek van Boeijen, Rick Schifferstein
- “Changes in appearance during the spoilage process of fruits and vegetables: Implications for consumer use and disposal” (Cleaner and Responsible Consumption) – Rick Schifferstein
- “Digitalisation of Global Business Services: Orchestrating the Enterprise Ecosystem” (Palgrave Macmillan) – Shahrokh Nikou
Voor de volledige lijst van auteurs van elk artikel, zie de links hierboven. Voor een volledige lijst van door IO-onderzoekers gepubliceerde artikelen, klik hier.