Activeer hoog contrast
Ga naar hoofdcontent
Home van TU Delft
Delft Integraal
Artikelen
Vorige edities
Colofon
Zoeken
Delft Integraal
Artikelen
Vorige edities
Colofon
Dit is het social media blok
facebook
twitter
instagram
youtube
linkedin
whatsapp
whatsapp
English
Activeer hoog contrast
Sluit menu
Zoeken
Sluit zoek
Item 1 van 1
rss
Experimenteren in het J-lab
Innovaties in brandstofcellen, de opslag en conversie van energie, en de productie en gebruik van biobrandstoffen zijn essentieel voor een geslaagde energietransitie. Het J-lab, de experimenteerhal van Process & Energy, biedt alles om op te schalen van een goed idee naar een manshoge procestechnologie-installatie.
Wat wordt de impact van quantum?
Delft is koploper op het gebied van quantumtechnologie. Binnen QuTech werken TU Delft en TNO samen aan quantumcomputers en quantuminternet. Dat biedt kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven, maar roept ook veel vragen op.
Ruimtevaart in Delft begon met schuivende sterren
Delftse onderzoekers waren in de jaren ‘70 en ‘80 betrokken bij de eerste Astronomische Nederlandse Satelliet (ANS) en bij afstandsmetingen naar satellieten. Was dat een gevolg van de maanlanding in 1969?
Hoe de maanlanding ons bezighield
Vijftig jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Nog steeds zijn er mensen die beweren dat deze gebeurtenis nep was. Twee TU-alumni maakten er in 2003 een toneelstuk over.
Deze kleine robot gaat naar de maan
Onder leiding van dr.ir Chris Verhoeven en operations manager Maneesh Kumar Verma, ontwikkelden TU-studenten een robot die in 2022 naar de maan reist
De Visie van Dr.ir. Chris Verhoeven
Dr.ir. Chris Verhoeven, themaleider space robotics binnen het TU Delft Space Institute, is een man van verhalen. Zijn visie op de ruimte? Elektrische dieren hebben over miljoenen jaren ons zonnestelsel gekoloniseerd.
...
Pagina
28
Pagina
29
Pagina
30
Je bent op pagina
31
Pagina
32
Pagina
33
...
Meer artikelen
Home van TU Delft
Activeer hoog contrast
Delft Integraal
Artikelen
Vorige edities
Colofon
Zoeken