Koop je nieuwe X-abonnement vanaf maandag 19 augustus

Nieuws - 12 augustus 2024 - Communication

Zet een cirkel om de datum 19 augustus, want vanaf dat moment kun je je nieuwe X-abonnement aanschaffen! Met het X-abonnement geniet je in het nieuwe academische jaar weer van een groot deel van ons aanbod. Zo kun je onbeperkt deelnemen aan de meer dan 40 variërende groepslessen (ticketuren) en heb je de mogelijkheid om verschillende binnen- en buitenfaciliteiten te reserveren voor eigen gebruik. Als je wilt trainen in de fitness, zorg dan dat je naast een X-abonnement ook het fitnesssupplement aanschaft.

Via de webshop kun je eenvoudig jouw X-abonnement aanschaffen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende lengtes van abonnementen, variërend van een weekabonnement tot en met een jaarabonnement. Meer informatie over het X-abonnement en de tarieven lees je hier.

Met de aanschaf van het X-abonnement ga je akkoord met de Algemene voorwaarden die gelden voor het collegejaar 2024-2025. Informatie over de totstandkoming van de nieuwe tarieven kun je lezen op de pagina Tarieven aanbod X 2024-2025.