Zomer break bij Exhale

Nieuws - 26 juni 2024 - Communication

De tijd vliegt! De eerste 6 maanden van Exhale zit er bijna op en binnenkort start de zomer. Vanaf maandag 1 juli start de zomer break bij Exhale en worden de deuren tijdelijk gesloten. Tijdens de OWee is Exhale open met aangepaste openingstijden, houd voor meer info hierover het Instagram account in de gaten. Daarna zal Exhale weer regulier open gaan vanaf maandag 2 september en gaan ze van start met een bomvolle derde Exhale Week vol gratis events die creativiteit en connectie uitlokken!


De derde Exhale Week staat in het teken van een nieuwe start en het creëren van een community. Een belangrijk onderwerp voor zowel alle nieuwe TU Delft studenten als de studenten die na de zomer terugkeren op de campus.

We gaan de strijd aan met de productiviteitscultuur met evenementen en workshops zoals een wandeling met workshop wildplukken, een ‘creative mess’ Drink & Teken, een journaling workshop en een panelgesprek & open mic voor studenten rondom het onderwerp falen.

Programma & aanmelden
Je kunt los deelnemen aan ieder onderdeel van de Exhale Week en je hebt hiervoor geen X-abonnement nodig. Het volledige programma is te bekijken op de website van Exhale. Wil je je aanmelden? Ook dat kan op de website!

Voor nu, veel succes met de laatste tentamens en we hopen je in september terug te zien bij Exhale!