Vernieuwing fitness

Nieuws - 11 juni 2024 - Communication

Onze fitnessruimte toe aan vernieuwing. In het kader daarvan is er de afgelopen maanden hard gewerkt en zijn we zijn heel enthousiast om aan te kondigen dat we deze zomer, samen met Eleiko, een gloednieuwe fitnessruimte gaan realiseren!

 

Dit betekent wel dat er tijdelijk een paar dingen zullen veranderen. De fitness zal van 22 juni tot en met 5 augustus gesloten zijn, maar geen zorgen: vanaf 24 juni tot en met 5 augustus hebben we een alternatieve fitnessruimte in de Combat en Strength voor iedereen met een Fitness Supplement klaarstaan. Zoals je gewend bent, werken we ook hier met het reserveren van tijdssloten. Je tijdsslot geldt dan zowel voor Combat als Strength. Om deze ruimtes in te richten is de fitness op 22 en 23 juni gesloten.

Gedurende deze periode zul je in Strength onder andere kunnen deadliften, squaten en benchpressen. In Combat realiseren we een dumbbell area, een kleine cardio zone met name voor de warming-up en zal er een full body lijn met pinloaded machines aanwezig zijn.
We beseffen ons dat dat we in dit alternatief niet het gehele aanbod terug kunnen laten komen, maar geloven, zeker gezien de bezetting in deze periode, dat we met deze invulling aan ieders behoefte kunnen voldoen.

Om degenen die op het moment van communiceren in het bezit is van een Fitnesssupplement tegemoet te komen, bieden we diegenen een week restitutie voor de sluiting op 22 en 23 juni. Deze restitutie zal automatisch op je account verschijnen.

Bedankt voor jullie begrip en geduld terwijl we de fitnessruimte een make-over geven. We kijken er enorm naar uit om jullie zo snel als mogelijk te verwelkomen in onze spiksplinternieuwe fitness!