Nieuwe ‘gezagvoerders’ in de cockpit van Rotterdam The Hague Innovation Airport

Nieuws - 30 september 2024

Op 1 september zijn Jos van den Boom, Lennard Verhoeff, en Victor Rijkaart aangetreden tot het nieuwe directieteam van Rotterdam The Hague Innovation Airport (RHIA).

Op de foto van links naar rechts: Victor Rijkaart, Jos van den Boom, Lennard Verhoeff


Dit trio, met een flinke dosis luchtvaartkennis, maakt zich op om de volgende fase van RHIA in te luiden. Een periode waarin zij, community gedreven, privaat aangevoerd en publiek gesteund, de transitie naar een schonere, stillere en slimmere toekomst van de luchtvaart, met Rotterdam The Hague Airport als unieke proeftuin, zichtbaar willen maken en waar mogelijk versnellen. 

Samen met de Executive Board zullen zij de RHIA community gaan versterken en uitbreiden vanuit RHIA programma’s als DutcH2 Aviation Hub, Smart Energy Airport, Fieldlab Next Aviation en Airport Technology Lab. Met een focus op het verstevigen van het inhoudelijk portfolio van luchtvaartinnovatie, de doorontwikkeling van een duurzaam innovatie-ecosysteem en met een duidelijke missie om de transitie zichtbaar te maken. Samengebracht op een unieke plek, de operationele luchthaven Rotterdam The Hague Airport.