Lancering Nieuwe Collection Wall Prototypes

Nieuws - 03 oktober 2024

Op 15 oktober zullen Library-medewerkers en samenwerkingspartners van de Collection Wall bijeenkomen om de onthulling van het nieuwe Collection Wall (CW) prototype te vieren. Tijdens de viering worden twee baanbrekende initiatieven gepresenteerd: fysieke boekaanbevelingen en de Holo vitrine met een AI-steward. Naast deze initiatieven markeert het evenement ook de update van het studentenwerkprototype op de bovenverdieping van de Collection Wall, met nieuw materiaal uit recente samenwerkingen.

De onthulling weerspiegelt de inzet van veel collega’s die betrokken zijn bij deze initiatieven. Om hun inspanningen te eren, zal er een korte presentatie plaatsvinden tijdens de “Kickoff the Week”, dat in de Main Hall van de Library wordt gehouden. Aansluitend is er een receptie met koffie, thee, lichte snacks en rondleidingen langs de nieuwe prototypes. 

Professoren en studenten die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze projecten zullen bij de lancering aanwezig zijn. Via de organisatoren zullen er video-interviews met de deelnemers opgenomen worden, waarbij bezoekers worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen voor toekomstige promotie en conferenties over de Collection Wall. 

Programma 

  • 9:30 – 10:00: Presentatie 
  • 10:00 – 12:00: Receptie, rondleidingen en interviews 

Dit evenement belooft een viering te worden van samenwerking en innovatie!