Officiële opening Exhale: 19 januari - 17:00

19 januari 2024 17:00 | Zet in mijn agenda

Yes! De officiële opening van Exhale, a social living room powered by X staat voor de deur. Op 19 januari vindt onze officiële opening plaats. We geven een “houseparty” om studenten, collega’s en vrienden van de TU Delft Exhale te laten zien. Kom kijken, geniet van een drankje, waag jezelf op de dansvloer en ontmoet het team – uiteraard allemaal gratis! 

Zet 19 januari in je agenda   

Kom naar de Exhale housewarming om de start van dit mooie project te vieren. Neem een drankje, ontmoet het team en ontdek het gloednieuwe Exhale. DJ Diego Suave zorgt voor de soundtrack die avond (er wordt gedanst!) en er staan foodtrucks voor de deur zodat je zeker niet met een lege maag naar huis gaat. 

Ben jij erbij?

Exhale, a social living room powered door X

Exhale is een sociale huiskamer op het West Square bij X. Het is een tijdelijk project dat de wensen en behoeften van studenten onderzoekt, zodat we in de toekomst allemaal beter voor elkaar kunnen zorgen. Exhale biedt alle studenten van TU Delft gratis evenementen, workshops en activiteiten; een sociale leefruimte om te ontspannen en rond te hangen; en een creatieve studio waar je onder begeleiding van studio-experts kunt werken, creëren en ontdekken.

Volg Exhale

Blijf op de hoogte via @ready_to_exhale op Instagram en via de website. Op de website vind je ook de volledige kalender met events en workshops!