Meet the Scientist sessie met John Clarkson

07 september 2023 16:30 t/m 17:15 - Locatie: Online | Zet in mijn agenda

Als onderdeel van de 'Meet the Scientist' - reeks vindt er op 7 september een sessie met John Clarkson plaats voor onze Excellence Fund Founders. 

Professor Clarkson wordt als deeltijdhoogleraar Healthcare Systems bij de faculteit Industrieel Ontwerpen gesteund door het Excellence Fund. Hij heeft een indrukwekkende achtergrond in het ontwikkelen van praktische oplossingen voor complexe uitdagingen binnen de gezondheidszorg.

Een brug tussen zorgpaden van ziekenhuizen en patiëntervaring
In deze sessie zal professor Clarkson ingaan op zijn werk in het overbruggen van de kloof tussen de geplande zorgpaden van ziekenhuizen en de persoonlijke ervaringen van patiënten. Zijn benadering omvat niet alleen technische aspecten, maar juist ook de menselijke kant van de gezondheidszorg. Hij zal praten over zijn inspanningen om engineering en beleid samen te brengen voor een beter zorgsysteem en het belang van samenwerking tussen beleidsmakers en engineers.

De online sessie biedt je de gelegenheid om vragen te stellen en inzichten te delen met professor Clarkson over de uitdagingen en kansen op het gebied van gezondheidszorgontwerp en systeemdenken.

 

Deze sessie is alleen toegankelijk voor founders van het Excellence Fund. Lees hier meer over het Excellence Fund.