Ons zomerprogramma: VitaminX

Nieuws - 06 juni 2024 - Communication

Een groot deel van de studenten van de TU Delft is momenteel druk bezig met hun examens.. maar de zomervakantie staat voor de deur; wat betekent dat het bijna tijd is voor welverdiende rust, gezelligheid en nieuwe masterclasses en evenementen. Zoals elke zomer nodigen wij je uit om je dagelijkse dosis VitaminX te halen!

VitaminX is ons zomerprogramma, bestaande uit:

Masterclasses van één dag
Deze zomer kan je eendaagse masterclasses volgen. Maak bijvoorbeeld binnen een dag je eigen vaas tijdens de masterclass Keramiek. Of vind je danstalent, door mee te doen aan de verschillende dansclasses die we aanbieden. Haal je innerlijke Madhuri Dixit naar boven tijdens een Bollywood masterclass, schud je heupen op het ritme van de Reggaeton masterclass, ga voor een Spaanse klassieker met de Paso Doble masterclass of waan jezelf in de magische Moulin Rouge tijdens de Burlesque masterclass. Kies de stijl die het beste bij je past of ga uit je comfortzone en kies iets totaal anders! Lees hier meer over de masterclasses.

Ticketuren
Blijf de hele zomer gezond en gelukkig! De ticketuren gaan gedurende de zomer gewoon door, maar wel met een aangepast rooster.  Van 17 juli t/m 21 augustus vind het ticketuur Stof upcyclen weer plaats, dus leer de mooiste items creëren! Wil je je tennisvaardigheden opfrissen? Doe mee met de tennisclinics, beschikbaar voor beginnende en gevorderde spelers. De inschrijvingen gaan de dag van tevoren om 13:00 open. Bekijk het rooster en schrijf je in!

Summerhub
Van 1 juli t/m 18 augustus presenteert X de Summerhub. De perfecte plek om rond te hangen met vrienden, nieuwe mensen te ontmoeten of gewoon even lekker te ontspannen. Ingericht als woonkamer en met comfortabele banken, mooie vloerkleden, een grote tv en een boekenkast, kan de Summerhub jouw nieuwe favoriete ontmoetingsplek worden! Kom een ​​boek lezen, speel samen met anderen een bordspel en doe wekelijks mee aan meerdere activiteiten. Aanmelden voor evenementen in de Summerhub is niet nodig. Houd Instagram in de gaten voor het dagprogramma, of check het krijtbord bij de Summerhub.

Inschrijvingen
De inschrijvingen voor de zomer masterclasses openen maandag 17 juni om 12.00 uur. Wees er  snel bij! Meer informatie over de masterclasses vind je op de evenementenpagina.

 

X is de gehele zomer geopend en je kan gebruik blijven maken van onze facilitieiten. Dus kom onder andere om een potje beachvolleybal te spelen, eindelijk dat uitdagende pianostukje te oefenen in één van de oefenstudio’s of geniet gewoon lekker in het zonnetje van een drankje op ons terras.