CvB-bericht: Aukje Hassoldt vertrekt als decaan TBM

Nieuws - 05 september 2024 - Webredactie Communication

Professor Aukje Hassoldt neemt per 1 december 2024 afscheid als decaan bij de faculteit Techniek, Bestuur en Management (TBM). Zij wordt met ingang van die datum decaan bij Rotterdam School of Management (RSM) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  

Aukje Hassoldt trad op 1 oktober 2019 aan als decaan van TBM en kan terugkijken op vijf vruchtbare jaren bij de faculteit. Tim van der Hagen: “We zijn Aukje Hassoldt enorm dankbaar voor de energie en toewijding waarmee zij zich als decaan heeft ingezet voor TBM en voor de organisatie. De faculteit heeft een uitstekende positie en zij kan TBM met vertrouwen overdragen.”  

Aukje Hassoldt kijkt uit naar de functie van decaan bij de Rotterdam School of Management: “Met enthousiasme ga ik per 1 december aan de slag bij de Rotterdam School of Management. Ik laat een prachtige faculteit achter en kijk terug op een mooie periode bij TU Delft waarin ik met veel fantastische mensen heb kunnen samenwerken. RSM is een gerenommeerde business school met meer dan 9.000 studenten en een sterke internationale positie. De slogan van RSM spreekt mij enorm aan: Become a force for positive change in the world. Ik ga mijn nieuwe functie met veel vertrouwen en energie tegemoet.” 

Het CvB wenst Aukje Hassoldt veel succes in haar nieuwe functie. Van der Hagen: “In het kader van de convergentie zijn er al veel dwarsverbanden tussen TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam ontstaan. Deze overstap is daarmee een versterking van de brug tussen beide organisaties. Momenteel wordt gekeken in welke vorm Aukje Hassoldt ook bij TU Delft betrokken kan blijven.”