Rondetafelgesprek over "Rethinking Materials Security: Co-creating with Policy, Engineering, and Design"

Nieuws - 23 mei 2024

Als onderdeel van de Critical Raw Material Week werd er een rondetafelgesprek georganiseerd over “Rethinking Materials Security: Co-creating with Policy, Engineering, and Design” georganiseerd binnen het flagship Materials Security van het Climate Safety and Security Center (CASS), op de campus van de TU Delft in Den Haag.

Academici en beleidsmakers kwamen samen om de kritieke raakvlakken van materiaalveiligheid met klimaat-, water-, energie- en menselijke veiligheid te onderzoeken. Met een interdisciplinaire focus willen we samen een holistisch overzicht creëren voor een duurzaam en veerkrachtig ecosysteem voor materialen.

Dit evenement illustreerde de missie van de TU Delft campus in Den Haag, namelijk het overbruggen van de kloof en het faciliteren van de dialoog tussen techniek, wetenschap en openbaar beleid. Luister hieronder naar een korte aftermovie van de organisatoren!

Meer weten over dit onderwerp? Klik dan hier voor meer informatie of stuur een email naar contactpersoon k.r.rossi@tudelft.nl.