Share & Care: Open gesprekken over de situatie in het Midden-Oosten

Nieuws - 25 oktober 2023 - Communication

De gebeurtenissen in het Midden-Oosten raken velen van ons diep. In deze tijden van onzekerheid en ingrijpende gebeurtenissen is het essentieel dat we naar elkaar luisteren, delen en op elkaar steunen. Daarom nodigen wij je uit voor ons Share&Care programma.

Het zou kunnen dat de huidige wereldsituatie je bezighoudt en er een behoefte is om gedachten en gevoelens te delen. Met de Share&Care huiskamer-sessies willen we je een platform bieden om gevoelens en hoop gerelateerd aan de recente situatie in het Midden-Oosten te delen.

De wekelijkse bijeenkomsten worden gehost door Rachel Snip en Rohany Amat en vinden plaats van 20:00- 21:30 uur in de Livingroom bij X (Freetown) op dinsdag 31 oktober en 14 november. Rachel en Rohany zijn er om een veilige omgeving te faciliteren en om je te helpen reflecteren op de mogelijke emoties en gevoelens die je kunt ervaren, en misschien om je te helpen om van een afstand om te gaan met de situatie.

Gezien het intieme karakter van deze bijeenkomst hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar om een veilige en betekenisvolle ervaring voor iedereen te garanderen. Je hoeft je niet aan te melden, toegang is op basis van aankomst en er is geen verplichting om beide avonden bij te wonen.