Zomerprogramma bij X

Nieuws - 14 juni 2023 - Communication

Een groot deel van de TU Delft studenten is op dit moment nog hard aan het ploeteren om de tentamens door te komen. Maar goed nieuws… de zomervakantie staat voor de deur! Tijdens de zomervakantie is er op X een hoop te beleven! Meer informatie over het zomerprogramma vind je hier!


Zomercursussen en Evenementen
Gedurende de zomer zullen er verschillende cursussen en evenementen plaats vinden. Zo kun je je innerlijke Cirque de Soleil artiest laten zegenvieren tijdens de Acrobatiek cursus. Of misschien schuilt er in jou een Djokovic en sla jij tijdens het End-of-the-Year Big Sports Tournament iedereen van de baan! Op de webpagina van het Zomerprogramma vind je per week meer informatie over welke zomercursussen en evenementen er dan plaatsvinden. De inschrijvingen voor de zomercursussen gaan open op maandag 19 juni om 10:00, dus weer er snel bij! De inschrijfmomenten van de evenementen wisselen per evenement. Meer informatie vind je op de evenementenpagina.


Ticketuren
Blijf de zomer lang gezond en gelukkig! De ticketuren gaan gedurende de zomer gewoon door, maar wel met een aangepast rooster. Je kunt bijvoorbeeld elke dag terecht voor een spinles! Ook zijn er tennis clinics voor beginnende en gevorderde tennissers. De inschrijvingen gaan telkens de dag van tevoren om 13:00 open. Check het rooster en schrijf je in!


Uiteraard blijft X ook open om met je vrienden een potje te beachvolleyballen, eindelijk eens dat lastige pianostuk in te studeren in een van de oefenstudio’s, of om gewoon lekker in de zon op ons terras een drankje te doen. Succes met de tentamens, en we hopen jullie deze zomer te zien!