Student Ambassadors

Want to know what it is like to study at TU Delft? Ask our International Student Ambassadors

VLOG Hugo

Wil je weten wat Hugo allemaal meemaakt tijdens zijn periode als student in Delft?

Klik hier om zijn VLOGs te bekijken of volg hem op Snapchat @TUDELFT.

Studeren

TU Delft

De TU Delft loopt voorop in onderzoek naar technologische innovaties. Studenten van de TU hebben indrukwekkende projecten op hun naam staan: denk aan de zonne-energiewagen Nuna, het vliegrobotje Delfly en natuurlijk het waterstof raceteam Forze.

Opleidingen

Bij de TU Delft kun je kiezen uit veel verschillende opleidingen op Bachelor, Master en overig postacademisch niveau. In het hele spectrum van opleidingen word je uitgedaagd om kritisch te denken en om creatief te zijn. Studeren aan de TU Delft betekent in teams slimme, onconventionele oplossingen vinden.

Fascinatie voor techniek

Creatieve technische oplossingen verzinnen voor alledaagse problemen, als dat jouw drijfveer is, dan zit je hier goed. De TU Delft inspireert je om technologische oplossingen te vinden, ook voor minder voor de hand liggende problemen. Of het nu om energiezuinig vervoer gaat, om duurzame bouwmethoden of nieuwe, beter ontworpen producten. Producten en technieken ontwikkelen waar mensen graag gebruik van maken: dat is waar het echt om draait.

Internationaal

Internationale kennisuitwisseling vinden we essentieel. De TU Delft werkt dan ook nauw samen met internationale bedrijven en universiteiten. Binnen de universiteit kom je veel internationale studenten en medewerkers tegen.

Verruim je blik door een stage of afstudeerproject te doen in het buitenland. Door samenwerking met de vele buitenlandse universiteiten kun je bijna overal ter wereld terecht.

Een prima perspectief

De TU Delft leidt je op tot een professional met een gedegen technische opleiding, analytisch sterk en in staat complexe problemen zelfstandig op te lossen. Die competenties doen het goed op de arbeidsmarkt. Binnen het studieprogramma is er vaak ruimte om onderzoek, projecten, stage of afstuderen binnen een bedrijf te doen, dat geeft je een voorsprong bij de start van je carriere.

 

 

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu