Datacenter opent deuren op Sciencepark Technopolis Delft

15 november 2012 door Webredactie M&C

Vandaag opent The Datacenter Group officieel de deuren van haar nieuwe datacentrum op Sciencepark Technopolis Delft. Het is het eerste datacentrum in de regio Delft-Rotterdam. The Datacenter Group verzorgt vanuit Amsterdam en nu ook vanuit Delft de opslag van digitale informatie voor klanten en de aansluiting ervan op het internet. The Data Center Group is de derde vestiging op het Sciencepark naast de TU Delft, waar vorige maand ook de eerste paal werd geslagen voor de huisvesting van Biotechnologiebedrijf Applikon.

Sciencepark Technopolis Delft richt zich op het aantrekken van kennisinstituten, start-ups en internationale bedrijven. De speerpunten van het sciencepark liggen bij de sectoren Medische Technologie en Industriële Biotechnologie, maar ook bedrijven uit een ander technologisch vakgebied zijn welkom. Bij de ontwikkeling van het bedrijvenpark streeft de universiteit er naar dat de bedrijven die zich er willen vestigen een meerwaarde vormen voor de TU Delft en omgekeerd.  Bedrijven op Sciencepark Technopolis Delft kunnen gebruik maken van de kennis en de faciliteiten van de TU Delft en krijgen door hun nabijheid toegang tot de talentvolle studenten op de campus.