MCT Symposium: Plastic Forever? Een dialoog tussen polymeer- en milieuwetenschappers

02 november 2012 | 9:00 - 17:00
door M&C

Iedereen gebruikt plastic in het dagelijkse leven. We kunnen niet meer zonder. De schaduwkant hiervan is dat het milieu en de oceanen vervuild raken met plastic. Er zijn nog veel vragen. Hoe ziet plastic er nu chemisch uit en welke stoffen worden eraan toegevoegd om plastic bepaalde eigenschappen te geven? Hoe duurzaam is plastic? Hoe groot en erg is nu het probleem in de oceanen? Welk beleid is er? Welke oplossingen zijn er: zowel aan de productiekant en bij de verpakkingsindustrie als bij het recyclen en bij het opruimen? Wat is hun visie voor de toekomst? Wat kunnen polymeer- en milieuwetenschappers van elkaar leren?

Datum: vrijdag 2 november 2012 in Delft : 09.00 – 17.00 uur
Plaats: Zaal A, Faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek, TU Delft Kluyverweg 1, 2629 HS Delft.

Inschrijven:info@remove-this.milieuchemtox.nl
Kosten: 20 euro bij entree contant te betalen, studenten gratis
Verdere informatie over het programma:www.milieuchemtox.nl
Zie ook de flyer (pdf).